Definicja Creme De Cacao Brown. Czym jest likier kakaowy, otrzymywany z nalewu na zmielone ziarna.

creme cacao brown co to jest

Czy przydatne?

Definicja creme de cacao brown

Co to znaczy CREME DE CACAO BROWN: objętość alkoholu 24-28%, likier kakaowy, otrzymywany z nalewu na zmielone ziarna kakaowca i aromatyzowany ekstraktem waniliowym, zawiera przynajmniej 250 g cukru/l

Definicja Campari:
Co to jest objętość alkoholu 25%, włoska gorzka wódka aperitifowa, przygotowana w drugiej połowie XIX w. poprzez Gaspara Campari w Mediolanie, na bazie skórek z gorzkich pomarańczy z dodatkiem zioł i korzeni creme de cacao brown.
Definicja Creme De Cassis:
Co to jest objętość alkoholu 15-20%, Francuski likier z czarnej porzeczki pochodzący z Dijon, otrzymywany z nalewu na czarne porzeczki, zawiera przynajmniej 400 g cukru/l creme de cacao brown.
Definicja Collins:
Co to jest szprycerowane log drinki podaje się w wysokich szklanicach o pojemności około 300 ml. Świetnie gaszą one marzenie, orzeźwiają i sugerowane są na gorące dni. To są drinku w miarę proste do wykonania creme de cacao brown.
Definicja Curaco Triple Sec:
Co to jest objętość alkoholu 35-40%, bezbarwny holenderski likier z ekipy curacao, otrzymywany z destylowanego nalewu na skórki słodkich i gorzkich pomarańczy z wysp Curacao creme de cacao brown.
Definicja Cynar:
Co to jest objętość alkoholu 16,5%, włoski gorzki aperitif otrzymywany z karczochów i ziół creme de cacao brown.

Czym jest creme de cacao brown znaczenie w Słownik definicji na C .

  • Dodano:
  • Autor: